Hero – Gratis Rollspel Online

Posted by pokerrokkaz on augusti 05, 2008
spel

Hittade ett riktigt roligt spel idag. Det heter HERO RPG och är faktiskt ett fullständigt RPG i Flash. Det har allt man kan tänka sig behöva i ett RPG, ser både ut och låter lite som Zelda (det första alltså).

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.

När det kommer till gratis rollspel online är Hero ett av de intressantaste. Utan att behöva ladda ner någon form av klient eller annat som man vanligtvis måste, utan att behöva betala för uppdateringar kan man spela Hero. Det är helt byggt i Flash och kräver alltså inget annat än en vanlig webläsare. Riktigt smidigt, enkelt och dessutom ett väldigt roligt gratisspel.

Tags: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu