Kläddocka, klä på Barbie

Posted by pokerrokkaz on augusti 09, 2008
spel

Det tuffaste klä på dockan spelet, tuffa kläder välgjord docka.

Spelet är någonstans mitt emellan ett spel för de små barnen och ett för de lite äldre. En tuffare version av Barbie helt enkelt, tyvärr är det på engelska men det borde inte vara så svårt att förstå hur man spelar även för den som inte kan. Själv är jag ingen direkt Barbie-fan vilket förmodligen mest beror på att jag är vuxen men spelet är ändå välgjort. Man kanske inte kan kalla det spel i klassisk bemärkelse eftersom det mer är en lek. Man kan välja kläder, smycken och till och med tatueringar till sin docka. För en vuxen är det väl knappast roande mer än i 30 sekunder och det mest för att det är så välgjort.

Du hittar spelet här..

Tags: , , , ,

1 kommentar to Kläddocka, klä på Barbie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu