Pirates Online

Posted by admin on oktober 07, 2008
Spelnytt

Sony Online Entertainment är kanske inte dom vassaste knivarna i lådan, och deras blogg är på sin höjd sådär, men ibland lyckas dom. Pirates Online är ett av de lustigaste spelen de kläckt ur sig sedan Planetside och Everquest. Det är harmlöst och fult med extremt underhållande, jag tror att jag säkert lagt hundratals timmar spelandes ett av de roligaste spelen om pirater överhuvudtaget. Pirates Online är sjukligt corny, det är i princip som om man spelade ett spel hemma på bordet med sina finniga kompisar men det är Ack så roligt. Inte för att finniga kompisar inte är roligt men Pirates online är ännu roligare. Andra Pirats spel som funnits genom tiderna har faktiskt haft samma effekt på mig så du ska inte ta mitt omdöme helt utan salt. Sid Meiers Pirates gjorde mig lyrisk även om jag spytt på dansinterfacet och de sexiga handskarna i senare versioner.  I Pirates Online gör man allt det man gör i ett vanligt hemmaspel, man sätter upp spelplanen (nej jag skojar inte, man ska peta ut öar och allt möjligt) och placera ut skatter. Allt i god piratanda. Jag har försökt uppmuntra till att man ska prata särskilt piratiskt i chatten på Pirates Online men det har gått sådär. Well om du vill spela spelet så titta in hos Sony.,, PS. Alltid kul med Roliga Spel eller hur?

Tags: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu